Troost Boutique

Troost Boutique

Boutique, een kleine gespecialiseerde winkel met een beperkte productlijn.

Troost Boutique

In het prachtige West-Friesland miste ik een fysieke winkel met mooie producten rondom afscheid nemen, troost vinden en rouw. Zo ontstond het idee van de Troost Boutique.

Mooie producten

In de uitvaartbranche wil ik graag vernieuwen, deze missie deel ik al een aantal jaren met jullie. Om hiermee door te pakken heb ik een winkel geopend met de mooiste urnen, sieraden en cadeautjes voor iedereen die een dierbare moet missen.

Loop gerust eens binnen of maak een afspraak

De Troost Boutique is gevestigd op Groeneweg 8 in Hem en is geopend op afspraak. Vrijblijvend op je gemak, helemaal privé heb ik tijd voor jouw verhaal.

Rianne de Vries uitvaarten West-Friesland

"Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dichtdoen en verpakken in de goede gedachten der herinnering."

Ruimte voor een gesprek

Naast mijn werk als uitvaartondernemer heb ik mijn eigen Troost Boutique Hem. Hier is iedereen welkom die vragen heeft over alles rondom uitvaarten. Onder het genot van een kopje koffie ga ik graag met je in gesprek. In mijn boutique vind je daarnaast urnen, koesterkeien, kaarsen, kaartjes en gedenksieraden. Unieke en tastbare herinneringen aan iemand die je dierbaar was. Mijn deur staat altijd voor je open.

Sieraden en urnen

Het aanbod aan urnen en assieraden is de laatste jaren enorm toegenomen. In mijn Troost Boutique vind je een selectie aan stijlvolle sieraden en urnen. Het is een bijzonder gedenkstuk ter herinnering aan jouw dierbare. Mijn collectie wisselt regelmatig en ik koop alles zelf in. Ik help je graag bij het uitkiezen van dit belangrijke aandenken. 30 dagen na de crematie wordt de as vrijgegeven door het crematorium. Ik bezorg, indien je dit wenst, de urn gevuld met as kosteloos bij jou thuis.

Een doodgewoon gesprek

De deur van de Troost Boutique staat open voor iedereen met vragen over uitvaarten. Ik beantwoordt je vragen graag onder het genot van een heerlijke cappuccino. Hoewel we allemaal met de dood te maken krijgen, is het voor veel mensen een lastig en emotioneel beladen onderwerp om over te praten.