Goedkope uitvaartkist de Uniek kist

Maak kennis met de Uniek kist

Nieuwe uitvaartkisten met een lichte optische schade, dat is wat de Uniek kist is. Een compleet nieuw concept in West-Friesland. Als je opzoek bent naar een goedkope uitvaartkist van goede kwaliteit ben je hier op het juiste adres.

Goedkope uitvaartkist

De lichte optische schadekist, dus alleen zichtbaar voor het oog maakt dat we de kist goedkoop kunnen aanbieden. Iedere kist is Uniek, net als de persoon die geleefd heeft. Iedereen heeft immers zijn eigen verhaal. De Uniek kist is 50% goedkoper dan dezelfde kist zonder lichte optische schade. Dat betekent dat je de kist koopt voor € 249,- in plaats van € 500,-. Een mooie besparing op een uitvaart.

Nuchtere West-Friezen

“Doe de goedkoopste maar want hij gaat toch de oven of grond in”, is een veel gehoorde uitspraak. En niets is minder waar. De goedkoopste uitvaartkisten in de huidige markt zijn nog steeds gemaakt van spaanplaat en erg belastend voor het milieu. Dat is bij de Uniek kist anders en omdat de schade altijd alleen optisch is doet dit niets af aan de kwaliteit van de kist. De lichte schade is vaak ook nog eens lastig te vinden, veel mensen zien het eigenlijk niet eens.

Zelf de uitvaartkist uitzoeken

Veel uitvaartondernemers kopen de Uniek kisten bij ons in, in ons depot in Hem. Vaak in samenwerking met de laatste verzorging van Butter Uitvaartservice. Maar ook als particulier kun je bij ons zelf een Uniek kist kopen. Je kunt gemakkelijk een afspraak maken om een kist uit te zoeken. De voorraad wisselt namelijk dagelijks, en iedere kist in zoals je zult begrijpen Uniek. In ons depot kun je dus met eigen ogen zien welke lichte schade de kisten hebben en welke je wilt. De prijs is van iedere kist hetzelfde.

Duurzaamheid

De goedkope begrafeniskisten komen uit de kisten fabriek van van Wijk. De uniek kisten zijn allemaal vervaardigd uit restmaterialen van takken, stamdelen van bomen en zaagverlies. Hier maken zij het zogenoemde EcoPopulierComposiet van en is vele malen duurzamer dan spaanplaat. De Uniek kisten zijn voorzien van een houtdecor folie en als bijkomend voordeel zijn ze ook nog eens 30% lichter van gewicht dan de traditionele goedkope spaanplaat kist. Dit is ontzettend fijn voor de familie tijdens het dragen van de kist met de uitvaart.

Wees welkom

Wil je een keer komen kijken bij onze kisten of het je een andere vraag rondom afscheid nemen? Neem gerust even contact op!

Rianne de Vries

Uitvaartbegeleider

Mijn missie: verfrissing, inspiratie delen en uitvaarten organiseren met een gouden randje!

24/7 bereikbaar via 06 2386 1393

Rianne de Vries uitvaarten West-Friesland