Opening Uitvaart Winkel

Op dit moment ben ik druk bezig met het verbouwen van wat straks mijn Uitvaart Winkel wordt. Een droom die uit komt, een fysieke plek waar ik mijn creativiteit kwijt kan naast het begeleiden van uitvaarten.

Een plek waar je een kop koffie kunt drinken, een kopje thee of een lekkere cappuccino. Ik maak het graag voor je en onder het genot van deze warme drank kun je al je vragen stellen rondom afscheid en rouw.

Inspiratie

Een plek vol mooie gedenksieraden, urnen, pure producten zoals: kaarsjes, droogbloemen en kaarten met mooie teksten. Precies waar ik achter sta!

Als de winkel klaar is om jullie te ontvangen laat ik dat natuurlijk weten, hopelijk vanaf 2 maart als dan alle winkels weer open mogen. Laten we het hopen!

Rianne de Vries

Uitvaartbegeleider

Mijn missie: verfrissing, inspiratie delen en uitvaarten organiseren met een gouden randje!

24/7 bereikbaar via 06 2386 1393

Rianne de Vries uitvaarten West-Friesland